Hyttestyret

Hvem er vi?

Hyttestyret er ansvarlig for drift og vedlikehold av Indøks to store stoltheter – Indøkhyttene “Oksen” og “Bjørnen”. De driver også med utleie av hyttene til både interne og eksterne, noe noe som kan gjøres på denne linken.

Hvordan er det å være den del av Hyttestyret? Vi er en gjeng på fem personer som liker å drikke pils, spille Bezzerwisser og fortelle røverhistorier til langt på natt. For å sørge for at hyttene alltid er i god stand drar vi ofte på tur til hyttene, som ligger i Oppdal. På den måten får vi nyte livet utenfor “Trondheimsbobla”, som er helt uvurderlig oppi den hektiske hverdagen som eksisterer på Indøk. Man trenger ikke nødvendigvis være spesielt handy for å bli med – det viktigste er å ha et engasjement for Indøk samt et ønske om å ta vare på hyttene på en best mulig måte. Et ekstremt bra sosialt miljø, samt muligheten for å ta del i andre linjeforeningsaktiviteter i Foreningen, kommer i tillegg!

Kontakt oss på Facebook, Mail, eller direkte til hvilket som helst medlem.

Hyttestyret

Styret

Phillip Kolkmeier

Leder
906 71 650

Sjur Filip Vik Haakestad

Logistikkansvarlig
919 97 470

Ellie Berglund

Bookingansvarlig
942 58 380

Marte Vingsnes

Driftsansvarlig
482 60 767

Haakon Døssland

Økonomiansvarlig
976 30 582
INDØK
Foreningen for Studentene ved Industriell Økonomi og Teknologiledelse, NTNU
Kolbjørn Hejes vei 1E, 7034 Trondheim
Org.nr. 994 778 463
Leder@indokhs.no
Rubberdøk logo
Forslag til nettsiden eller oppdaget en feil? Lag en issue på GitHub, eller send mail til web@indokhs.no.
Utviklet av RubberDøk, Hovedstyrets Webkomité. Kopirett © 2021 Foreningen for Studentene ved Indøk. Alle rettigheter reservert.