Hyttestyret

Hvem er vi?

Hyttestyret er ansvarlig for drift og vedlikehold av Indøks to store stoltheter – Indøkhyttene “Oksen” og “Bjørnen”. De driver også med utleie av hyttene til både interne og eksterne, noe noe som kan gjøres på denne linken.

Hvordan er det å være den del av Hyttestyret? Vi er en gjeng på fem personer som liker å drikke pils, spille Bezzerwisser og fortelle røverhistorier til langt på natt. For å sørge for at hyttene alltid er i god stand drar vi ofte på tur til hyttene, som ligger i Oppdal. På den måten får vi nyte livet utenfor “Trondheimsbobla”, som er helt uvurderlig oppi den hektiske hverdagen som eksisterer på Indøk. Man trenger ikke nødvendigvis være spesielt handy for å bli med – det viktigste er å ha et engasjement for Indøk samt et ønske om å ta vare på hyttene på en best mulig måte. Et ekstremt bra sosialt miljø, samt muligheten for å ta del i andre linjeforeningsaktiviteter i Foreningen, kommer i tillegg!

Kontakt oss på Facebook, Mail, eller direkte til hvilket som helst medlem.

Hyttestyret

Styret

Phillip Kolkmeier

Leder - tlf. 906 71 650


Sjur Filip Vik Haakestad

Logistikkansvarlig - tlf. 919 97 470


Ellie Berglund

Bookingansvarlig - tlf. 942 58 380


Marte Vingsnes

Driftsansvarlig - tlf. 482 60 767


Haakon Døssland

Økonomiansvarlig - tlf. 976 30 582


INDØK
Foreningen for Studentene ved Industriell Økonomi og Teknologiledelse, NTNU
Kolbjørn Hejes vei 1E, 7034 Trondheim
Org.nr. 994 778 463
Leder@indokhs.no
Rubberdøk logo
Forslag til nettsiden eller oppdaget en feil? Lag en issue på GitHub, eller send mail til web@indokhs.no.
Utviklet av RubberDøk, Hovedstyrets Webkomité. Kopirett © 2021 Foreningen for Studentene ved Indøk. Alle rettigheter reservert.